Tajemství italské vily - Montague, Caroline (Ikar, 2020)
Román odehrávající se během druhé světové války v Itálii, kde se anglická rodina snaží najít nový domov, novou lásku a novou naději. Itálie 1937. Alessandra Marstonová truchlí nad ztrátou manžela, když zjistí, že zdědila rodinné sídlo předků - vilu skrytou v kopcích malebného Toskánska. Touha po novém začátku ji přiměje opustit i s dcerou Dianou domov v Londýně. Před blížící se válkou se vila stává domovem samotné Alessandře, její rodině a přátelům a poté i všem, kteří se potřebují ukrýt. Do toho vstoupí Davide, mladý muž, který skrývá pravdu o tom, kým doopravdy je, a Diana začne hledat svou lásku tam, kde jí to zdravý rozum vymlouvá. Doma v Británii mezitím vypukla válka a Alessandřin syn Robert se upíše vlasti jako stíhací pilot Royal Air Force. Osud jej zavádí na starý kontinent, kde má sehrát klíčovou roli při osvobozování Itálie svírané fašismem. Všude zuří válka a rodinu potkává láska i radost, ztráta i nenávist. Kdo zůstane naživu, až chvíle utrpení a bezpráví pominou? Nakladatelská anotace. Kráceno.