Noční oheň - Connelly, Michael, 1956- (Domino, 2020)
Další detektivní případ Harryho Bosche. Tentokrát se musí vrátit o třicet let zpět, aby mohl dokončit jeden zapeklitý případ. Hlavní hrdina dostane po pohřbu svého přítele a prvního policejního šéfa od jeho ženy podivné dědictví: složku nedořešeného případu. Poselství je jasné. Jack Thompson si přál, aby jeho chráněnec záhadu zavražděného mladíka vypátral. Otázka ale zní, proč měl u sebe spis třicet let starého případu.