Velký příběh Velké pardubické - Marianová Lukešová, Tereza, 1993- (Albatros, 2020)
Historie nejtěžšího překážkového dostihu na světě, popis překážek, přehled úspěšných žokejů a žokejek, seznámení s koňmi - vítězi tohoto legendárního dostihu.