Hitlerova zpověď : rukopis nalezený po letech - Macht, Christopher, 1976- (Alpress, 2020)
Fitktivní rozhovor židovského lékaře Eduarda Blocha s nacistickým diktátorem Adolfem Hitlerem, který zde přibližuje svou životní dráhu.