Iskari. - Ciccarelli, Kristen (Klokan (Alpress), 2020)
Pokračování dobrodružné fantasy série ze světa draků. Zapřisáhlé nepřítelkyně Safiru a Eris svede dohromady společný úkol... Může mít někdo, kdo se neustále toulá mezi dvěma světy, skutečný domov? Může opravdu milovat a být věrný jedné straně? Safiru, ochránkyni sužovaného národa, a její zapřisáhlou nepřítelkyni, nebezpečnou pirátku Eris, svede dohromady podobný osud. Čeká je stejný úkol. Najít Ashu, poslední Namsaru. V tomto světě, i v tom příštím. Nakladatelská anotace.