Neuvěřitelné a pravdivé! rybářské historky - Morey, Shaun (Alpress, 2020)
Knížka kuriózních i napínavých rybářských příběhů, doplněných drobnými fakty a zajímavostmi ze světa ryb a rybářů. Vášnivý rybář přináší 80 příběhů z prostředí vod oceánů, jezer a divokých řek po celém světě. Jaké to je ulovit krokodýla nebo najít v břiše ryby lidský prst? A co teprve když ryba, která se jen tak nehodlá vzdát svého života, na rybáře zaútočí? Napínavé a strhující historky napsal sám život, i když nad nimi nevěřícně kroutíme hlavou. Nakladatelská anotace. Kráceno.