Setkání v soumraku - Navrátilová, Renáta, 1988- (Klokan (Alpress), 2020)
Hororový, ale i milostný román z anglického venkovského sídla, kde se mladá žena po citovém zklamání pokouší zahájit novou kapitolu svého života. Po rozchodu s nevěrným přítelem se Rebecca rozhodne začít nový život na anglickém venkově. Od prvního dne má pocit, že v pronajatém domě není sama. Je možné, aby byl ve starobylých zdech uvězněný duch bývalého majitele? Dívka se pouští do nebezpečného pátrání po zapomenuté tragédii a touží, aby minulost sídla nikdy neodhalila. Nakladatelská anotace.