Zvěrolékař z Yorkshiru - Norton, Julian, 1972- (Klokan (Alpress), 2020)
Knížka humorně laděných vzpomínek a historek populárního zvěrolékaře z anglického venkova. Že je práce veterináře opravdová dřina, ale i radost, o tom Julian Norton nikdy nepochyboval. Vypořádat se s telící se krávou je oproti ošetření velkého hada, i když má Julian z plazů tak trochu fobii, ještě dobré. Hlavní je ničemu se nedivit, třeba vypranému kotěti nebo labradorovi, který sežral páníčkovi celý umělý chrup. Nakladatelská anotace.