Poušť, všude poušť - Březinová, Ivona, 1964- (Go! - Gang odvážných, 2019)
Další kniha z volné série příběhů dětí, které jsou nuceny bojovat o přežití. Napínavé i poučné čtení se tentokrát odehrává v poušti. Šestice dětí se pod dohledem několika dospělých vydává na dobrodružnou cestu do tuniské pouště. Sahara se jim zpočátku ukazuje ve své exotické kráse, ale plánovaný dvoudenní výlet terénními auty do nitra pustiny se brzy mění v boj o život. Nakladatelská anotace. Kráceno.