V bříšku - Fišarová, Michaela, 1971- (Albatros, 2019)
Bohatě ilustrovaný průvodce vývojem dítěte v prenatálním období pro malé děti. Publikace vtipným způsobem včetně veselých ilustrací a komiksových obrázků popisuje dopodrobna, co se odehrává v maminčině bříšku během těhotenství. Vypravěčem je miminko, které se teprve coby malé vajíčko uhnízdilo v maminčině děloze a postupně roste přes lidský plod až do hotového miminka, které je po 42 týdnech připraveno se narodit.