Proč Zeus přikoval Prométhea : o životě bohů a lidí v antickém Řecku - Kostka, Petr (Fragment, 2019)
Příběhy bohů olympského pantheonu jsou doplněny popisem různých oblastí každodenního života. Nechybí srozumitelné vysvětlení výrazů, které pocházejí z antiky, ale používáme je dodnes.