Už vím jak : interaktivní mluvicí kniha - Vhrsti, 1975- (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2020)
Interaktivní obrázková kniha děti poučí, jak se vyrábí různé věci - jak se staví dům, jak se peče chleba, jak se vyrábí nábytek nebo nádobí, jak se šijí džíny či jak se dělá zábava a muzika.