Anglický obrázkový slovník : interaktivní mluvící kniha - Drobný, Libor, 1984- (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2015)
Interaktivní obrázkový slovník angličtiny s elektronickou "mluvící" tužkou.