Dopravní prostředky : interaktivní mluvící kniha - Trojánek, Jan (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2018)
Knížka, která přiblíží dětem nejrůznější dopravní prostředky nejen povídáním, ale i říkankami a zvuky. Děti se dozví také o prostředí, v němž se jednotlivé prostředky pohybují.