Zvěrolékař : povolání : interaktivní mluvící kniha - Lastovička, Jan (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2018)
Interaktivní kniha seznámí děti s povoláním zvěrolékaře. Plně funguje pouze s elektronickou tužkou.