Učitel : povolání : interaktivní mluvící kniha - Lastovička, Jan (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2019)
V této knize se děti hravou formou seznámí s povoláním učitele. Pro použití s elektronickou "mluvící" tužkou.