Básničky z lesa : interaktivní mluvící kniha - Skalová, Daniela (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2018)
Říkanky o lesních zvířatech. Interaktivní obrázkové leporelo pro elektronickou "mluvící" tužku. Namluvil Milan Šteindler.