Hanabi - Bauza, Antoine, 1978- (REXhry.cz, 2015)
Hanabi je hra pojmenovaná podle japonského slova vyjadřujícího zábavní pyrotechniku, které sestává z ideogramů "květina" a "oheň". Hráči dvou takto pojmenovaných týmů se ve hře snaží vytvořit perfektní ohňostroj tím, že vykládají své karty ve správném pořadí. Hanabi je netradiční kooperativní hrou, ke které potřebujete paměť, logiku a dobrý plán.