Krabčáci = Krabčiaci - Alexander, Stefan (MINDOK, 2019)
V krajině spatříte hejna ptáků, kteří jen tak lelkují na drátech elektrického vedení. Pak se zničehonic zvednou, zavládne chaos a ptáčci se promíchají. Pomozte jim najít cestu do toho správného hejna.