Cluedo : klasická detektivní hra (Hasbro, 2018)
S detektivní hrou Cluedo máte o zábavu postaráno. Vyřešte záhadnou vraždu a zjistetě, kdo je vrahem! Šest podezřelých. Jeden vrah. Jedna zbraň. Jedno místo. Jen jeden vítěz. Využijte svých skrytých schopností detektiva a zjistěte, kdy a jakou zbraní se to stalo.