Moje nejoblíbenější jednorázovka - Lauren, Christina (Jota, 2020)
Erotická romance s patřičně drsnou a silnou hrdinkou, která se teprve učí projevit svou křehkost. Millie je profesorka na univerzitě, expertka na sériové vražedkyně. Mistrně odpaluje vtípky a občas bývá dost drsná. A stejně jako její čtyři kolegové a kamarádi je stále single. Když se přiblíží doba univerzitního večírku, uzavřou Millie a její přátelé dohodu, že si na seznamce každý najde doprovod. Má to jen jeden háček: Millie a Reid, jeden z členů jejich party, spolu prožijí tu nejúžasnější noc, ale vzájemně se domluví, že bude lepší, když na to zapomenou... Online randění není pro slabochy. Zatímco jsou Milliini přátelé zaplaveni atraktivními nabídkami, její účet se hemží podivnými návrhy. Rozhodne se proto vytvořit fiktivní profil a záhy zjišťuje, že se v nové roli cítí dobře. Poprvé se dokáže bavit upřímně, bez sarkasmu. Takže když si začne psát s nic netušícím Reidem, stane tváří tvář největšímu strachu - odložit masku a projevit zranitelnost. Nakladatelská anotace. Kráceno.