Sběratel přání - Sheridan, Mia (Baronet, 2020)
Milostný román o osamělosti a lásce, v němž se autorka inspirovala klasickými příběhy jako je Kráska a zvíře nebo Fantom opery. Krásná mladá baletka a znetvořený muž, který se skrývá před světem, k sobě najdou cestu. New Orleans, město záhad a kouzel, tajemství, snů a historie utopené v lásce a nejkrutější bolesti. Když baletka Clara Campbellová přijede do New Orleansu, uchvátí ji tragický příběh plantáže Windisle. Říká se, že už na ní nenajdete živou duši, Clara však ke svému překvapení za jejími kamennými zdmi neuslyší duchy, ale muže z masa a kostí. Zjizveného samotáře stravovaného bolestí hlubší a temnější než vody řeky Mississippi, jež se vine za hranicí jeho dobrovolného vězení. Muž za zdí, kdysi ambiciózní právník Jonah Chamberlain, udělal v minulosti osudovou chybu a nyní se skrývá před světem. To poslední, co čeká, je přátelství s obětavou ženou, která k němu promlouvá puklinami v kamenech a která se za ním každý týden vrací. Clara v něm probouzí touhu po všem, čeho se dávno vzdal, a zasela mu do srdce strach i naději. Nakladatelská anotace. Kráceno.