Řád - Silva, Daniel, 1960- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2021)
Další špionážní thriller, v němž špičkový agent izraelské zpravodajské služby Gabriel Allon tentokrát pátrá po okolnostech náhlé smrti svého přítele, papeže Pavla VII. Gabriel Allon je na zasloužené rodinné dovolené v Benátkách, kde se šéf izraelských tajných služeb hodlá věnovat restaurátorské činnosti. Plány mu však naruší nečekaná smrt přítele papeže Pavla VII. Podle médií zemřel na infarkt. Papežův loajální tajemník je však přesvědčen, že Svatý otec nezemřel přirozenou smrtí, ale byl zavražděn. Proto se obrátí na Gabriela s žádostí o pomoc a povolá ho do Říma. Předává mu dopis, v němž papež píše o knize, která by se mohla stát nebezpečným nástrojem v rukou odpůrců katolické církve. Onou knihou je evangelium, které zpochybňuje jednu z nejdůležitějších událostí lidských dějin. Nakladatelská anotace. Kráceno.