Klapy klap - Matoso, Madalena, 1974- (Baobab mimi, 2018)
Interaktivní knížka plná zvuků, které umí rozeznít ruce, ale i motýlí nebo ptačí křídla. Pro společné čtení a hraní i počítání nejmenších dětí a dospělých. S touto knížkou si mohou děti zahrát a zjistit, jak se na patnácti dvojstranách s jejich pomocí dokáží rozeznít nejrůznější zvuky. Knížka podporuje interaktivní společné čtení a výrazná grafika, charakteristická pro Madalenu Matoso, upoutá dětskou pozornost a pomůže rozvíjet fantazii. Bavit se budou děti i dospělí.