Městečko Mamoko - Mizielińska, Aleksandra, 1982- (Albatros, 2017)
Velkoformátové leporelo plné drobných obrázkových příběhů. Na každé dvoustraně mohou děti sledovat život několika desítek lidí, zvířat, někdy prapodivných tvorů. Pro děti předškolního věku a starší.