Kočka Karla - Kummer, Susanne, 1967- (HUCH! & friends, 2014)
Vaše myšky si užívají hostinu na kusu vynikajícího sýra. Ale pozor, blíží se mazaná kočka Karla! Pokud kočka myšky uvidí, budou muset co nejrychleji utíkat. Kdo bude rychlejší?