Příšerky ze skříně : kooperativní hra pro nejmenší krotitele příšer - Bauza, Antoine, 1978- (Granna, 2014)
Večer vypadá svět úplně jinak. Na zdech se objevují tajemné stíny, pod postelí číhají strašidla a příšerky Nemůžete usnout? Bojíte se příšerek? Začněte hrát a zažeňte je zpět do jejich skříně! Hra vhodná před spaním! Vyzkoušejte si, jak dobrou máte paměť! Zvolte si variantu hry. Máte raději spolupráci, nebo soupeření? Zapojte do hry celou rodinu! Příšerky ze skříně jsou kooperativní hra. To znamená, že hráči namísto toho, aby spolu soupeřili, musí spojit své síly, aby dokázali příšerky porazit. Všichni hráči pak buď společně vyhrají, nebo prohrají.