Krycí jména : obrázky - Chvátil, Vladimír, 1971- (Mindok, 2016)
Krycí jména jsou týmovou hrou s jednoduchými pravidly a detektivní zápletkou. V této asociační hře se podle nápovědy snažíte určit správné obrázky, které jsou rozložené na stole. Úkolem týmů je kontaktovat všechny své agenty. Nápovědu ve formě jednoho slova přitom musí stačit. Hlavní špión řekne: "Hmyz 3". Najdete tři správné obrázky, která vám pomohou k vítězství?