Bobří banda - Pertoft, Björn (Albi, 2017)
Bobří banda je jednoduchá karetní hra, která se hodí především na hraní s menšími dětmi. Hráči mají před sebou lícem dolů vyložené karty a snaží se je vyměňovat za karty s nižší hodnotou.