Goblíci jedlíci - Denoual, Thierry (Mindok, 2016)
Goblíci jedlíci jsou zajímavou variací piškvorek, ve které uplatníte i paměť. Cílem je sestavit trojici svých kamenů v jedné řadě, sloupci nebo diagonálně. Hráči mají různě velké figurky, kterými si je mohou překrývat