Berušky (Efko, 2016)
Staň se beruškou a postupuj k cíli na vrcholu rostlinky bez uklouznutí! Na herním plánu je spousta kulatých děr, které se vzájemně překřižují. Hráči postupně hází kostkou a postupují směrem nahoru vždy na nejbližší kroužek stejné barvy, která padne na kostce.