Kang-a-Roo - Knizia, Reiner, 1957- (Piatnik, 2013)
Karetní hra odehrávající se v australském prostředí s typickými zvířaty, jako jsou klokani. Hráči maj za úkol chytat rychlé klokany. V případě nesprávné karty v ruce, může být rychlejší soupeř. Kdo nychytá co nejvíce klokanů, vyhrává.