Peppa pig : hra - game (Dino Toys, 2018)
Prasátko Peppa zve tentokrát děti na hřiště. Veselá hra při níž děti potrénují jednoduchou strategii, postřeh, barvy a zároveň si užijí legraci při plnění interaktnivních úkolů.