Desítka : 200 okruhů, 2000 otázek a odpovědí - Steinwender, Arno, 1976- (Martinex, 2019)
Budete hrát na jistotu, nebo riskovat? Ve hře je 200 okruhů, 2000 otázek a 2000 správných odpovědí. To vše v kompaktním balení zvaném Smartbox s počítadly bodů a žetony odpovědí.