Karak. - Mikša, Petr (Albi, 2020)
Kdysi dávno, ještě před příchodem draka, vládl Karaku mocný a krutý pán. Stateční hrdinové jej dokázali zastavit, ale ne zničit. Teď se vrací, aby získal vládu zpět. Zastavíte ho, nebo mu pomůžete? Tato hra je rozšířením hry Karak - pro jeho hraní musíte vlastnit základní hru.