Diamantový les / Olda Rejl - Rejl, Oldřich (Dino Toys, 2019)
Proměňte se v trpaslíky v originální dětské hře. Čeká vás napínavá pátrací akce v temném lese. Hledat budete čtyři barevné diamanty a pokud je jako první najdete právě vy, máte vyhráno.