Uzly : 50 návodů na uzlování (Dinovky, 2017)
Odvázat se zvládne s trochou odvahy každý. Ale uvázat? To už chce pořádnou dávku šikovnosti. Naučte se hravou formou vázat nepřeberné množství uzlů a změřte své síly a zručnost na sešlosti s kamarády nebo třeba s dětmi na cestách.