Loupežníci, třeste se! / ilustrátorka Zdeňka Študlarová - Študlarová, Zdeňka, 1972- (Dino Toys, 2014)
Hráči mají za úkol, v podobě statečných vojáků, projít královskou stezkou a přemoci loupežníky v soubojích. Čím víc soubojů hráči vyhrají, tím víc se přiblíží vítězství.