Farao : tajemství prastaré hrobky = tajomstvo prastarej hrobky - Slavík, Jiří (Dino, 2018)
V této rodinné hře každý hráč ovládá svou skupinu archeologů, skrze které prozkoumává ukryté chodby pyramidy.