Bretaňský odkaz : osmý případ pro komisaře Dupina - Bannalec, Jean-Luc, 1966- (Euromedia Group, 2021)
Osmý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně - na konec světa. V „Modrém městě“ na břehu moře slaví Bretaňci začátek léta a vše by bylo báječně veselé nebýt mrtvoly nalezené přímo před Amiralem, Dupinovým oblíbeným restaurantem. Komisař se vrhne takříkajíc po hlavě do dramatického vyšetřování, jehož výsledek jím značně otřese. Protagonistou napínavého, bretaňskou atmosférou prodchnutého krimi románu je nádherné městečko Concarneau: jeho přístavy a pláže, galerie a restauranty, tradice a neobyčejné dějiny. Nakladatelská anotace.