Mrtvé vzpomínky : případy Kim Stoneové - Marsons, Angela (Euromedia Group, 2020)
Další z detektivních případů inspektorky Kim Stoneové. Tentokrát přebírá obzvlášť delikátní případ, který ji vrací do bolestných vzpomínek na vlastní dětství. Smrt mladého narkomana v bytě na sídlišti na první pohled vypadá jako nešťastná náhoda, ale detektiv inspektorce Kim Stoneové do nejmenších podrobností připomene hrůznou událost z jejího dětství. Ačkoli si to zprvu nechce připustit, z dalšího nálezu mrtvol je jasné, že tentokrát Kim čelí vyšinutému vrahovi, který zná její traumata z minulosti a snaží se ji ranit tím nejhorším možným způsobem. A zdá se, že poslední na seznamu jeho obětí má být sama Kim. Nakladatelská anotace. Kráceno.