Zachráněné dopisy - Brown, Sandra, 1948- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2021)
Milostná romance zkušené americké autorky, jejíž hrdinka po tragické události těžce hledá sílu k novému začátku. Když Kylin manžel zahyne při teroristickém útoku v Káhiře, zhroutí se jí svět a upne se na novorozeného syna. Po čase si s kamarádkou otevře květinářství a žije poklidně a spokojeně. Ovšem jen do chvíle, kdy jí do života vtrhne jiný muž. Přistěhoval se do města, kde Kyla bydlí, začal podnikat ve stavebnictví a je ho všude plno. Je zajímavý, přitažlivý a zábavný společník, snaží se Kylu získat, ale není jednoduché proniknout do jejího srdce, kolem něhož si vybudovala ochrannou zeď. Navíc před ní skrývá tajemství, s nímž se jí neodvažuje svěřit... Nakladatelská anotace.