Advokátův syn - Anderson, Rachael Renee (Baronet, 2021)
Historická romance, ve které si musí hlavní hrdinka uvědomit, co očekává od svého života a jak daleko je ochotna zajít pro lásku. Jako dítě Sophia Giffordová nezřídka utekla své vychovatelce vstříc dobrodružstvím se synem otcova právního poradce. Teď, na konci své třetí společenské sezóny a stále bez nabídky k sňatku, zatímco její mladší sestra provdaná je, už není tou naivní Sophee, která doufala, že se provdá z velké lásky. Dávno už ztratila víru a trpělivost a rozhodla se udělat to, co se od dcery gentlemana očekává. Jen co se pan Fawcett, její jediný nápadník, vyjádří, hodlá jeho nabídku přijmout. Jenže v tu chvíli se objeví nepříjemný lord Daglum, kterého sice zajímá více Sophiino věno než Sophia samotná, ale je to markýz a má výhodné společenské konexe. Její záchranou může být právě ztracený přítel z dětství, který přijíždí na slavnost její sestry...