Měli jsme štěstí - Hunter, Georgia, 1978- (Fleet, 2021)
Autorka podnikla rozsáhlé pátrání a několik cest po celém světě, aby mohla příběh svých předků, kteří přežili holocaust, zpracovat do tohoto románu, jenž odhaluje rodinnou historii plnou tragédií i nadějí. Píše se rok 1939 a členové rodiny Kurcových se snaží vést normální život. Stíny války však zahalují i jejich město, a tak jsou nuceni rozprchnout se do různých koutů světa. Dramatický útěk ze země, pracovní lágry i každodenní skrývání židovské identity - to vše Kurcovy čeká. I v beznadějných situacích však existuje něco silnějšího než nacistický teror: nezdolná vůle přežít a znovu se setkat s milovanou rodinou, až všechny tyto hrůzy skončí. Nakladatelská anotace.