Údolí - Minier, Bernard, 1960- (Top thriller, 2021)
Pokračování bestsellerové série s kriminalistou Martinem Servazem, který tentokrát čelí brutálnímu sériovému vrahovi. Malá vesnice v srdci Pyrenejí je po sesuvu půdy naprosto odříznutá od okolního světa a zdejší obyvatele navíc děsí sériový vrah, který za sebou nechává znetvořené oběti. Kriminalista Martin Servaz čelí disciplinárnímu řízení, přesto se do případu pouští. Nemůže jinak - v izolovaném údolí uvízla i jeho bývalá partnerka Marianne. Dokáže vyšetřovatel najít pachatele dřív, než dojde k dalšímu neštěstí? Nakladatelská anotace.