Návrat na ostrov kamélií - Bach, Tabea (Ikar, 2020)
Záverečný díl milostné ságy z malého ostrůvku u Bretaně. Manželé Sylvie a Maël, kteří čekají vytoužené dítě, musí čelit těžkostem z rodinné minulosti. Po počátečních těžkostech, kdy Sylvie málem přišla o svůj ostrov, který zdědila po tetě, i po nepříjemném setkání s Maëlovou bývalou láskou a jejím synem to konečně vypadá, že mladí manželé dojdou svého štěstí. Dokonce spolu čekají vytoužené dítě. Šťastnou idylu ale naruší zpráva, že Maëlova matka je těžce nemocná a on za ní musí odjet. Sylvii se to ani trochu nelíbí. Netuší, proč její muž s matkou už skoro třicet let neudržuje žádný kontakt, ani neví, proč nikdy nemluví o svých prvních dvanácti letech života. Teď se zdá, že temná minulost vypluje na povrch. A aby toho nebylo málo, k ostrovu se blíží ničivá bouře...