Ztřeštěný dům na stromě : 91 pater - Griffiths, Andy, 1961- (Petrkov, 2020)
Nové příběhy Andyho a Terryho, kteří opět rozšířili svůj dům na stromě o další patra na luxusní jednadevadesátipatrový barák. Andy a Terry přistavěli dalších třináct pater. Mají tu už i stan věštkyně, madam Vševědmy, stánek s ponorkovými sendviči, vlak s brkaší a UHO a ještě spoustu dalších užitečných zajímavostí. Rádi by se dozvěděli, k čemu slouží velký červený knoflík a jestli je dobrý nápad ho zmáčknout.