Ztřeštěný dům na stromě : 78 pater - Griffiths, Andy, 1961- (Petrkov, 2019)
Nové příběhy Andyho a Terryho, kteří opět rozšířili svůj dům na stromě o další patra na luxusní osmasedmdesátipatrový barák. Andy a Terry přidali dalších 13 pater. Přidali průjezdnou myčku aut (kterou můžete projet i se staženými okýnky), nevisuté lano, obří nevysezené vejce, čmárárnu, Andyland (zemi plnou Andyho klonů), Terryánské lázně (praštěné město plné Terryho klonů), letní kino s mega-giga plátnem a vysoce zabezpečený sklad brambůrků, který chrání 1000 natažených pastiček na myši, 100 laserových paprsků, desetitunové závaží a jedna hodně vzteklá kachna. Nakladatelská anotace.