Ztřeštěný dům na stromě : 52 pater - Griffiths, Andy, 1961- (Petrkov, 2018)
Další kniha o domě na stromě, nejzábavnějším a nejskvělejším domě na světě! Kniha plná kresbiček a bláznivých dobrodružství v domě snů. Pro starší děti. Vítejte v dalším pokračování dobrodružných příběhů Andyho a Terryho, kteří přistavěli dalších 13 pater. Přidali mimo jiné tříštírnu melounů, cvičebnu na žonglování s motorovou pilou, mrkvometač na raketový pohon, obří fén, který má takovou sílu, že vám prakticky odfoukne všechny vlasy z hlavy, závodní dráhu pro houpací koně, strašidelný dům, rozpomínací kabinu, která vám pomůže vzpomenout si na věci, které jste možná zapomněli, výcvikové středisko ninja šneků a mnoho dalších ztřeštěných vymožeností.Nakladatelská anotace. Kráceno.