Ztřeštěný dům na stromě : 39 pater - Griffiths, Andy, 1961- (Petrkov, 2018)
Pojďte se s námi podívat za Andym a Terrym do jejich nově rozšířeného devětatřicetipatrového domu na stromě! Čeká vás 13 zbrusu nových, akčních poschodí. Nakladatelská anotace. Kráceno.